Diensten

B2B Telemarketing

Telemarketing campagnes opzetten

U heeft een belangrijke boodschap te verkondigen, zoals de start van een nieuw project, de lancering van een product of een nieuwe dienst die u aanbiedt. Door potentiële klanten actief te benaderen, vergroot u de kans dat zij met u willen samenwerken. 

Bij Freshcom vertalen we uw wensen en doelen naar een effectieve telemarketing campagne. Hierbij gebruiken we verschillende middelen, zoals telefonisch contact, mailings, LinkedIn en IP marketing. Zo zet u uw onderneming in de kijker bij de juiste doelgroep en krijgt u er een aantal waardevolle klanten bij.

U kunt ons meer dan alleen inschakelen voor het werven van B2B klanten. Freshcom wordt namelijk ook ingezet door goede doelen.

We benaderen bedrijven om te zien of zij uw non-profitorganisatie willen steunen, of om waardevolle afspraken maken. Gaan ze akkoord tijdens een telefonisch gesprek? Een afspraak zetten we gelijk door in uw agenda, zodat u meteen op de hoogte bent.

Astrid Kijk in de Vegte

New Business Developer

06 29 40 92 92

Samen sparren?

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend even sparren of wilt u graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!