Diensten

Databases samenstellen

Databases samenstellen en updaten

Een complete en geactualiseerde database is van onschatbare waarde. Met de juiste gegevens weet u uw leden of klanten altijd te bereiken, wat de boodschap ook is. Het updaten van een database neemt veel tijd in beslag, kostbare tijd die u misschien niet heeft. 

Bij Freshcom nemen we alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat uw adressenbestand volledig up-to-date is. We controleren de huidige gegevens en vullen ze aan of wijzigen ze wanneer dat nodig is. Wilt u nieuwe prospects vergaren? Dan stellen wij een gloednieuwe database voor u op.

Het controleren van gegevens maakt het niet alleen makkelijk om in de toekomst beter te communiceren met klanten. Het is namelijk ook een fijn contactmoment. Hoe staat het ervoor? Kunnen we de klant misschien nog ergens mee helpen? 

Dit soort simpele contactmomenten zorgen er meteen voor dat de klant zich niet vergeten voelt. De band wordt sterker en toekomstig contact verloopt soepeler. Door uw database te laten updaten, houdt u meteen een vinger aan de pols bij uw klanten. 

Win-win!

Astrid Kijk in de Vegte

New Business Developer

06 29 40 92 92

Samen sparren?

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend even sparren of wilt u graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!