Over ons

Wie is Freshcom?

Vroeger had ik nooit kunnen bedenken dat ik dit werk zou gaan doen. Het is zo gelopen en het is een feestje om elke dag te mogen doen wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en waarmee ik zoveel kan betekenen voor mijn klanten én voor de wereld om mij heen.

Ik ben mijn carrière begonnen in de telefonische verkoop in de reiswereld en de financiële sector. Daarna ging ik bij een bedrijf werken wat zich inzet voor goede doelen. Alles wat ik daarvoor geleerd had, kon ik nu inzetten om fondsen te werven voor doelen om de wereld een beetje mooier te maken. Ik genoot van de mooie, open gesprekken die ik voerde tijdens campagnes met mensen die gepassioneerd zijn over wat ze doen en daar enthousiast over vertellen.

Ik leerde veel over het werk, over mijzelf en wat ik uiteindelijk wilde bereiken. Zonder dat ik me er bewust van was kwamen er toen al mensen op mijn pad die een rol speelden in mijn latere beslissing om Freshcom te starten.

Betrokken

Ik voel me, samen met de mensen waar ik mee werk, betrokken bij ieder project. Voor het beste resultaat moet ons enthousiasme voelbaar zijn door de telefoon. Daarom werk ik alleen met opdrachtgevers waarvan ik weet dat ik het probleem op kan lossen, het doel kan bereiken of die met hun product, dienst of doel een glimlach op mijn gezicht kunnen toveren. Dan beginnen we te bellen en dan kunnen we er ook helemaal voor gaan.

Verbinden

Wij streven ernaar om bedrijven echt met elkaar te verbinden of om bedrijven te verbinden aan een goed doel. Niet omdat dat ‘zo goed staat op de bedrijfswebsite’ maar omdat wij de boodschap zo uitdragen dat het bedrijf uit oprechte interesse en betrokkenheid het doel wil steunen. Zo maakt Freshcom voor u waardevolle afspraken met de juiste personen binnen een bedrijf of organisatie. Wij bereiden de afspraken zorgvuldig voor, maken verbinding en creëren eerlijke verwachtingen, nog voordat u een voet over de drempel hebt gezet.

Ons motto: Dial with a smile

Wij veinzen geen interesse, maar voeren altijd een open gesprek met oprechte nieuwsgierigheid. Een goede houding is bij ons vanzelfsprekend, wij werken op een werkplek zonder afleiding, focussen op de klant, zorgen ervoor dat de klant zich daadwerkelijk gehoord voelt en wekken vertrouwen bij de persoon aan de andere kant van de lijn. Wij hebben onze eigen, unieke en oprechte werkwijze en zijn allergisch voor ingestudeerde verkooppraatjes en drammerige gesprekstechnieken. Integriteit en inlevingsvermogen staan hoog in ons vaandel, zodat wij telemarketingcampagnes op kunnen zetten voor heel diverse bedrijven, waarbij we het belangrijk vinden om u te helpen bij het behalen van doelen waar wij ook echt achter kunnen staan. Dat maakt onze gesprekken waardevol voor uw klanten, omdat we precies voor ogen hebben wat uw bedrijf ze te bieden heeft.

Samen sparren?

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend even sparren of wilt u graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!