De voordelen van onze

Werkwijze

Onze Werkwijze​

Wilt u graag samenwerken met Freshcom en bent u benieuwd naar onze manier van werken? Geen punt, want hier vindt u een handig overzicht van onze werkwijze. Zo ontdekt u niet alleen wat wij voor u kunnen betekenen, maar ook welke voordelen Freshcom u te bieden heeft.

advies rapport telemarketing

1. Oriëntatie

Elke opdracht begint met een kennismaking. Wij willen alles weten over uw bedrijf, product en dienstenpakket. Wij brengen in kaart wat u verwacht van een campagne, welke kennis u al heeft en welke nog ontbreekt. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en kan digitaal plaatsvinden, alhoewel wij bij voorkeur een kopje koffie bij u komen drinken om een eerste indruk te krijgen van uw bedrijf.

2. Advies

Op basis van onze eerste kennismaking ontvangt u van ons vrijblijvend een eenvoudig adviesdocument op basis van de doelen die uw bedrijf wil behalen.

3. Intake

Wanneer u besluit om gebruik te maken van een van onze diensten, dan volgt een gedegen intake. In dit gesprek en op basis van het adviesdocument brengen wij uw bedrijf of project, uw vragen en doelen volledig in kaart.

4. Het projectplan

IJskoud en zonder voorbereidingen bedrijven bellen om business te genereren werkt niet. Vaak komen u of uw medewerkers niet voorbij de receptioniste. Dat kan anders!Op basis  van de intake schrijven wij een projectplan. Dit kan een uitgebreid campagne zijn of een bescheiden plan voor telefonische acquisitie.

Wij werken met een zorgvuldig uitgestippelde telemarketingcampagne. Op basis van een uitgebreide intake ontwikkelen wij een doelgerichte campagne. Wilt u aan tafel bij precies de juiste

Wilt u uw bedrijf op een positieve manier verbinden met andere bedrijven? Wilt u succesvolle leads genereren? Wij stippelen een telemarketingcampagne uit waarmee wij stap voor stap het gewenste resultaat voor u behalen.

5. Uitvoering

Lopen de rillingen over uw rug als u denkt aan het plegen van koude acquisitie? Krijgen uw medewerkers het Spaans benauwd bij het zoveelste telefoontje dat strandt bij de receptioniste? Wij zijn gespecialiseerd in het genereren van telefonische B2B afspraken en B2B leads. Daar lopen wij warm voor!

Wij maken kennis met uw medewerkers, informeren uw prospects, koppelen systemen, importeren databases, stellen een belteam samen, schrijven een script voor het belteam en gaan aan de slag!

Telefonische acquisitie is niks meer dan bedrijven bellen om afspraken te maken, leads te genereren of om producten of diensten te verkopen. Toch is het niet zo eenvoudig als het klinkt. We kennen allemaal de vervelende telefoontjes van vasthoudende verkopers die je nog net niet voor gek verklaren als je hun aanbod niet met beide handen aangrijpt. Dat is absoluut niet onze stijl. Succesvolle telefonische acquisitie is nooit eenrichtingsverkeer. Het gaat om luisteren, doorvragen en vooral om een prettig gesprek.

Freshcom doet telefonische acquisitie bij voorkeur op basis van een zorgvuldig telemarketingplan. Wij zetten een bescheiden team van specialisten in of wij gaan voor u aan de slag met een groot en zorgvuldig samengesteld belteam, afhankelijk van uw doelen en het type campagne.

Afspraken plannen

Onze inspanningen leiden tot afspraken met prospects, maar daarmee is ons werk nog niet klaar. Wij plannen de afspraken en zorgen waar nodig voor heldere, aanvullende communicatie rondom de geplande afspraak. Zijn er nog vragen, wordt er een afspraak afgezegd of staat er iemand in de file? Wij regelen het allemaal. Ons werk zit er pas op als u bij de prospect aan tafel zit. Daarna is het aan u om de prospect aan u te binden.

6. Analyse en Evaluatie

Wij analyseren de data die een campagne genereert en op basis daarvan ontvangt u advies. Dat doen wij tijdens de campagne, zodat wij tijdig bij kunnen sturen, bijvoorbeeld door de campagne op te schalen, de database aan te passen of de strategie te wijzigen. Na afloop evalueren we samen de campagne en het resultaat.

Na afronding van de opdracht volgt een zorgvuldige evaluatie en advies over een eventuele follow up.

Samen sparren?

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend even sparren of wilt u graag de mogelijkheden van leadgeneratie ontdekken voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!